Tíz éves koromban kezdtem hegedűt tanulni Gyöngyösön és Miskolcon, a Bartók Béla Konzervatóriumban folytattam tanulmányaimat, ahol le is érettségiztem hegedű, ének és közismereti tantárgyakból. A továbbtanulással vártam egy évet, mert mindenképpen a Zeneakadémiára szerettem volna bekerülni, és szükségem volt a felkészülési időre. A felvételiig tanultam, tanítottam és zenekarban is játszottam. 1976-ban felvettek a Zeneakadémiára magánének szakra, és a miskolci Zeneművészeti Főiskola brácsa tanszakára. Hangszeres tanulmányaimat ekkor abbahagytam, de a budapesti I. István zenekarban még két évig hegedültem.

 

Mint főiskolás, tagja lettem a Budapesti Madrigál kórusnak, és számtalan lemezfelvételen, külföldi és magyarországi koncerten léptem föl. Még főiskolás voltam, amikor Iluska szerepét énekeltem operaházi szólistákkal a Tokaji Nyári zenei fesztiválon, végzősként pedig Jancsó Miklós rendezésében a Csárdáskirálynő címszerepét. 1981-ben diplomáztam mint énekművész és művésztanár. A Miskolci Nemzeti Színház tagja lettem mint színésznő, és közben Bécsbe jártam Prof. Alexander Kolo mesterképző tanfolyamába. A Zeneakadémia Opera tanszakára nem vettek föl, de a fölvételi alapján előadást kaptam a Varázsfuvolában az Éj királynője szerepére. 1992-ben a Győri Kisfaludy Színházhoz szerződtem magánénekesként. Itt próbáltam a Bohéméletet amikor betegség miatt be kellet ugranom Musette szerepébe 1993 őszén az Erkel Színházban. A már többször énekelt Éj királynője szerepének és ennek a beugrásnak köszönhetően szerződést kaptam a Magyar Állami Operaházba, ahol azóta is énekelek. Pályámon fölléptem szinte az összes magyarországi színházban, de külföldön is, a világ szinte valamennyi kontinensén.

 

Fiaim születtek 1989 és 2002-ben, elváltam 2002-ben. Az éneklés mellett alapítottam egy Művészeti Társaságot, mely operák magyar nyelven való éneklését és operettek előadását tűzte ki célul.

 

A színház és éneklés mellett fülakupunktúrás addiktológusként dolgozom, továbbá a Máltai Szeretetszolgálat önkénteseként hajléktalanok ápolásával, segítésével foglalkozom.